nasryzal's FotoPage

By: nasryzal demonic

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Feb-2009 04:52 Email | Share | | Bookmark
Majlis Ulangtahun Rockapak ke-2

 
 
 
View all 13 photos...
07hb Februari, aku, farah dan yusuf bertolak ke Kuala Sayong untuk menghadirkan diri di majlis Ulangtahun Forum Komuniti Rockapak.org. Acara bermula pada 8hb Februari jam 2.30 petang dengan jamuan makan dan sesi ramah mesra dengan ahli2 forum yang hadir...







Sunday, 12-Oct-2008 02:41 Email | Share | | Bookmark
Konsert ROCKAPAK.ORG di kenduri MetalLan

Petikan Bassist
Gorengan Pengantin
Teratai
View all 11 photos...
Best giler... konsert yang akhirnya menyebabkan Kuala Kangsar dibasahi hujan... hehehe...


Raop (Black Maria) beraksi bersama AJ (Vocalist X-Track)


Selepas konsert...




Sunday, 12-Oct-2008 02:36 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Alia Basirah Dan Mohd Hafed

 
 
 
Terima kasih kepada kedua mempelai...



Tuesday, 7-Oct-2008 03:26 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan MetalLan & MetalLiz dari ROCKAPAK.ORG

Semoga Berbahagia
Bila boleh potong nih..?
Sempat lagi tu....
View all 21 photos...
Assalamualaikum.. lama betul aku tak update... tak sempat nak update la.. maaflah ye.. Pada hari raya yang ke 4 tempoh hari aku dan beberapa org sahabat bertandang ke Kuala Kangsar kerana menghadiri kenduri kahwin salah seorang sahabat rockapak.org... Berikut serba sedikit gambar untuk dikongsi2kan bersama... Pada majlis nih aku bukanlah seorang officer photographer.. gambar2 yang diambil adalah sekadar untuk kenangan kami di rockapak.org... Dan kerana itu aku menolak beberapa jon untuk wedding fotografer dan aku rasa berbaloi kerana pengalaman dan kenangan berada di Kuala Kangsar ini mengatasi keuntungan kalau aku menerima job fotografi...





Friday, 20-Jun-2008 13:41 Email | Share | | Bookmark
Kedah - Juara Piala FA 2007/2008

Wallpaper
Kedah Juara Lagi
Penyokong
View all 7 photos...
Berikut sedikit sebanyak gambar2 yang sempat ditembak pada malam perlawanan akhir antara Kedah dan Selangor yang berkesudahan Kedah 3, Selangor 2 untuk melayakkan Kedah menjulang piala FA... Namun gambar2 penyokong Selangor tidak banyak disnap sbb aku banyak berada bersama kem penyokong pasukan Hijau Kuning...


Wallpaper nih... bleh download n guna...

Kedah Juara Lagi

Sempat jalan2 kat PutraJaya

Antara Penyokong yang hadir

Disaat meraikan gol yang dijaringkan...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net